Udeležite se mednarodne konference IABC v New Yorku

Mednarodno združenje poslovnih komunikatorjev IABC, ki danes združuje več kot 15.000 članov iz 70. držav, vsako leto organizira Mednarodno konferenco IABC. Ta bo letos potekala od 22. do 25. junija v New Yorku in predstavlja vodilni mednarodni forum. Zbralo se bo več kot 1400 strokovnjakov s področja komuniciranja, ki bodo spoznali zadnje novosti, dobre prakse ter stkali vezi, katere jim bodo pomagale pri različnih komunikacijskih programih in pri karieri.

V štirih dneh se bodo odvijala predavanja iz različnih področij managementa sprememb, komunikacijskega vodenja, internega komunikaciranja, globalnih trendov, marketinga in znamk, odnosov z javnostmi, strategije in svetovanja.

Konference se bodo udeležili številni svetovno znani predavatelji kot so na primer Nicholas Negroponte, predsednik izobraževalnega projekta One Laptop Per Child in MIT Media Lab-a, J.W. Marriott, Jr., predsednik in izvršilni direktor Marriott International, Inc. in prejemnik nagrade EXCEL 2008, Padma Lakshmi, televizijska voditeljica in pisateljica ter mnogi drugi. Tu izpostavljamo zlasti Setha Godina in Shela Holtza; slednjega smo leta 2001 gostili v Ljubljani in Portorožu.

Seth Godin je avtor devetih mednarodnih uspešnic. Prepoznaven je zlasti po svojem “neukrotljivem” načinu govorjenja in blogu ter kako temeljito je spremenil mišljenje ljudi o marketingu, spremembah in delu. Na univerzi Stanford je opravil študij managementa- MBA, časnik Business Week pa ga je poimenoval za “zadnjega podjetnika informacijske dobe”.

Shel Holtz je petkratni dobitnik IABC nagrade Zlato pero. Bogatijo ga že več kot 30. letne izkušnje s področja organizacijske komunikacije na korporativnih in svetovalnih področjih. Je strokovnjak načrtovanja strateškega komuniciranja, managementa sprememb, organizacijske kulture, pobud podjetniškega komuniciranja in komunikacijskih raziskovanj. Na konferenci bo predstavil družbena omrežja in poslovno komuniciranje.

Za več informacij o konferenci in prijave obiščite spletno mesto www.iabc.com/ic/.

Več o slovenski sekciji IABC na www.iabc.si.

Spremljajte IABC Slovenia

Facebook Twitter RSS novice