03.03.13

Rok za prijavo projektov za Zlato pero podaljšan do 18. marca

Mednarodno združenje komunikatorjev IABC je podaljšalo rok za prijavo projektov za nagrado Zlato pero (Gold Quill) do 18. Marca 2013. S tem je združenje omogočilo vsem, ki še razmišljajo o prijavi ali le-te še niso popolnoma dokončali, da to tudi kakovostno naredijo.

Po spremembi načina prijave projektov za nagrado Zlato pero v elektronskega so v mednarodnem združenju IABC izkoristili možnost in podaljšali rok za prijavo. Pri tem bodo prijaviteljem iz Slovenije koristile tudi informacije, ki so jih prejeli udeleženci delavnice 'Zmagovita prijava za Gold Quill', ki jo je v sredini preteklega meseca organiziral IABC Slovenija.

Letna mednarodna nagrada Zlato pero je najvišje strokovno mednarodno priznanje znotraj poslovnega in organizacijskega komuniciranja s štiridesetletno tradicijo. Nagrada ni namenjena le prepoznavanju odličnosti na področju odnosov z javnostmi, temveč zajema celovito polje v komunikacijah organizacijskega sveta. Na tekmovanje, ki velja za eno najboljših komunikacijskih tekmovanj v svetovnem merilu, se vsako leto prijavi preko 1.000 komunikacijskih projektov, iz več kot 30 držav.

 


Spremljajte IABC Slovenia

Facebook Twitter RSS novice