08.02.14

Slovenski IABC v 20. leto s svežim pristopom

Upravo slovenskega dela Mednarodnega združenja poslovnih komunikatorjev (IABC Slovenija) bo v letu, ko praznujemo 20-letnico obstoja, sestavljalo šest članov. Program za leto 2014 obeta brezplačne delavnice, izmenjavo dobrih praks in dogodke namenjene širši javnosti.

IABC Slovenija v letošnjem koledarskem letu praznuje 20-letnico svojega obstoja, zato smo pripravili osvežen program aktivnosti, pospremljen s proaktivnim komentiranjem komunikacijske stroke. Vodstvo IABC Slovenija bomo v 20. Letu obstoja vodili: predsednik Andrej Krajner, bivša predsednica in članica uprave za finance, Barbka Pečar, članica uprave za strokovni razvoj, Alenka Jakomin, članica uprave za razvoj članstva Jasna Suhadolc, član uprave za komuniciranje Žiga Fišer in članica uprave za komuniciranje Mateja Pelkič Toplak.

Vodstvo IABC Slovenija je postavilo ambiciozen program, ki predvideva tradicionalno vsakoletno delavnico Zmagovita prijava za Gold Quill, 5 dogodkov predstavitve in izmenjave dobrih praks v komuniciranju ter dogodek v povezavi s slovenskim gospodarstvom. Ključni cilj IABC Slovenija tako ostaja, da v Sloveniji vzpostavi mrežo odličnih poslovnih komunikatorjev, ki bo povezana v svetovno mrežo IABC in bo skladno z IABC standardi zagotavljala ter vzdrževala najvišje standarde kakovosti in inovativnosti v komuniciranju. Izpostavljena bo tudi mednarodna nota IABC, partnersko povezovanje s strokovnimi združenji in organizacijami kot so Bledcom in PRSS, spodbujalo povezovanje med člani in izmenjavo dobrih komunikacijskih praks s člani po celem svetu. Podpiralo in spodbujalo bo prijave slovenskih komunikatorjev za nagrade Zlato pero (Gold Quill) in Excellence Award in pri tem nudilo strokovno pomoč ter spodbujalo udeležbo članov na mednarodnih konferencah Eurocomm, World Conference in ELI.


Spremljajte IABC Slovenia

Facebook Twitter RSS novice