Arhiv nagrad Chapter Management Award

1999

Nagrado za dosežke na področju dela s člani v kategoriji malih sekcij (Award of Merit for commendable achievement in member marketing in the small chapter category) si je prislužila Evelina Bandelj, članica IO Sekcije IABC Slovenija 1998/99 za delo s člani.

 

1998

5 nagrad - 3 nagrade za odličnost (Award of Excellence) za vodenje sekcije, delo s člani, komuniciranje ter dve priznanji (Award of Merit) za profesionalni razvoj in finance: Nagrade so za svoje delo dobili člani IO v sestavi: sestavi: Nada Serajnik Sraka (predsednica), Simona Rodež Štrucl, Pedja, Ašanin Gole, Katarina Klemenc, Evelina Bandelj, Laura Štraus.

Pridobitev nagrad v petih od šest kategorij je Sekciji IABC Slovenija prineslo naslov najboljša mala sekcija v IABC v letih 1997/98 (Outstanding Small Chapter).

 

1997

3 najvišje nagrade Award of Excellence za delo s člani, profesionalni razvoj in komuniciranje: zmagovalno ekipo (Izvršni odbor Sekcije IABC Slovenija 1996/97) so sestavljali: Pedja Ašanin Gole (predsednik), Nada Serajnik Sraka, Katarina Klemenc, Aleš Razpet, Brane Gruban, Manca Šetina Miklič.

 

Spremljajte IABC Slovenia

Facebook Twitter RSS novice